Oyuncular Yönetmenler Filmler Replikler Belgeseller Videolar Türk Sineması
  Türk Sineması Oyuncuları  | A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
Mehmet Uğur (1950-..) 
Devamı
Doğum: 1950 - .. (68 yaşında)
..fotoğraf

Fotoğraflar

Filmlerinden..

Filmografi
Gırgıriye (1981) ...... Güllünün patronu
Petrol Kralları (1978) ...... Pompacı
Talih Kuşu (1989) ...... Abbas ın Adamı
Katma Değer Şaban (1985) ...... Halilin Adamı
Sosyete Şaban (1985) ...... Köylü
En Büyük Şaban (1983) ......  Hırsız
Deli Yusuf (1975) ...... Bolulu Abbas`ın Adamı
İnatçı (1988) ...... Ferruh un Adamı
Sevimli Hırsız (1988) ...... 

Biyografi
 Girilen Son Haber  
 Biyografi-Kişisel Detaylar
 Filmografi
 Foto Galeri
 Film Listesi
 TV Dizileri
 Haberler
 Web Siteleri
 Mesaj Bırak / Mektup Yaz
Ana Sayfa Unutulmaz Filmler Yönetmenler Oyuncular Replikler Videolar
Türk Sineması Yıla Göre Filmler   Kadın Oyuncular    
Film Posterleri Ad Sırasına Filmler   Erkek Oyuncular    
Haberler Yeni Eklenen Filmler   Saygıyla Anıyoruz...    
Bunları Biliyormusunuz?          
ReplikTv.com internet sitesi, Türk Sineması'na emeği geçmiş yüzlerce usta oyuncunun, rol aldıkları filmlerin ve binlerce repliğin hatırlatılmasını ve tanıtılmasını hedeflemiştir.
Kaynak gösterilerek yayınlanan yada yönlendirilen diğer sitelerdeki yanlış bilgilerden sorumlu değildir.Bilgi için info@repliktv.com e-posta adresini kullanabilirsiniz.