Oyuncular Yönetmenler Filmler Replikler Belgeseller Videolar Türk Sineması
  Türk Sineması Oyuncuları  | A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
Zeki Sezer (1929-2007) 
Edirne Erkek Lisesi mezunu. İstanbula geldikten sonra İETT Şişli Şubesinde depo memurluğu yaptı. Askerlik dönüşü İzmire gitti. 1951-1953 yılları arasında Gümrük Muhafaza Memurluğu görevine başladı. Sonra bu görevinden istifa edip tekrar İ Devamı
Doğum: 1929 - 2007 (78 yaşında vefat etmiş)
..fotoğraf

Fotoğraflar

Filmlerinden..

Filmografi
Babaların Babası (1975) ...... 
Ezo Gelin (1973) ...... 
Bitirim Kardeşler (1973) ...... 
Bitirimler Sosyetede (1973) ...... Polis
Ankara Ekspresi (1970) ...... 
Üç Arkadaş (1971) ...... Uşak Mehmet
Kara Gözlüm (1970) ...... Şef Garson Rüştü
Yemende Bir Avuç Türk (1970) ...... General Muray
Yaralı Kalp (1969) ...... Kumarbaz
Kahveci Güzeli  (1968) ...... Gazete Görevlisi
Sisli Hatıralar  (1972) ...... 
Yalancı/Çok Yalnızım  (1973) ...... Kuyumcu
Yavrum (1970) ...... Doktor
Tatlı Meleğim (1970) ...... 
Seven Ne Yapmaz  (1970) ...... Şef Garson
Üç Sevgili (1972) ...... Savcı
Küçük Hanımefendi  (1970) ...... Garson
Hayatım Sana Feda  (1970) ...... Gazino Sahibi
Beyoğlu Güzeli (1971) ...... Nikah Memuru
Arım, Balım, Peteğim  (1970) ...... 
Kalbimin Efendisi (1970) ...... Doktor
Doktor (1979) ...... Tabelacı
Tarkan Altın Madalyon (1972) ...... Genelev Müşterisi
Beş Milyoncuk Borç Verirmisin (1975) ...... Polis
Mirasyediler (1974) ...... Doktor
Tarzan Rıfkı (1986) ...... Hüsnü nün Adamı
Çarıklı Milyoner (1983) ...... Uşak
En Büyük Şaban (1983) ...... 
Tokatçı (1983) ...... Kumarbaz Avni
Üç Kağıtçı (1981) ...... Zeki
Üç Kağıtçı (1981) ...... Belediye Memuru
Gol Kralı (1980) ...... Selami
Bekçiler Kralı (1979) ...... Fabrikatörün Adamı Nahit
Şark Bülbülü (1979) ...... Plaj Doktoru
İnek Şaban (1978) ...... Doktor
Köşeyi Dönen Adam (1978) ...... Sofu Şadi Bey
İyi Aile Çocuğu (1978) ...... 
Yüz Numaralı Adam (1978) ...... Patron
Gazi Kadın / Nene Hatun (1973) ...... Papaz
Turist Ömer Arabistan da  (1969) ...... 
Sahte Kabadayı (1976) ...... Şef Garson
Garip (1986) ...... Eski Eşya Alıcısı
Köşe Kapmaca (1979) ...... Kuyumcu
Gerzek Şaban (1980) ...... Mahalleli

Biyografi
Edirne Erkek Lisesi mezunu. İstanbula geldikten sonra İETT Şişli Şubesinde depo memurluğu yaptı. Askerlik dönüşü İzmire gitti. 1951-1953 yılları arasında Gümrük Muhafaza Memurluğu görevine başladı. Sonra bu görevinden istifa edip tekrar İstanbula yerleşti. Sinema oyunculuğuna ilk adımı, 1967 senesinde Hüsnü Cantürkün yönettiği Kurşun Yağmuru filminde küçük bir rol alarak attı. 1960 lardan başlayarak çeşitli dönemlerde dernekçilik, sendikacılık yaptı. 350 film ve 10 televizyon dizisinde irili ufaklı karakter rolleri oynadı.
 Girilen Son Haber  
 Biyografi-Kişisel Detaylar
 Filmografi
 Foto Galeri
 Film Listesi
 TV Dizileri
 Haberler
 Web Siteleri
 Mesaj Bırak / Mektup Yaz
Ana Sayfa Unutulmaz Filmler Yönetmenler Oyuncular Replikler Videolar
Türk Sineması Yıla Göre Filmler   Kadın Oyuncular    
Film Posterleri Ad Sırasına Filmler   Erkek Oyuncular    
Haberler Yeni Eklenen Filmler   Saygıyla Anıyoruz...    
Bunları Biliyormusunuz?          
ReplikTv.com internet sitesi, Türk Sineması'na emeği geçmiş yüzlerce usta oyuncunun, rol aldıkları filmlerin ve binlerce repliğin hatırlatılmasını ve tanıtılmasını hedeflemiştir.
Kaynak gösterilerek yayınlanan yada yönlendirilen diğer sitelerdeki yanlış bilgilerden sorumlu değildir.Bilgi için info@repliktv.com e-posta adresini kullanabilirsiniz.