Oyuncular Yönetmenler Filmler Replikler Belgeseller Videolar Türk Sineması
  Türk Sineması Oyuncuları  | A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
Hikmet Gül (1929-2008) 
- Devamı
Doğum: 1929 - 2008 (79 yaşında vefat etmiş)
..fotoğraf

Fotoğraflar

Filmlerinden..

Filmografi
Berduş (1957) ...... 
Sultan (1978) ...... Hikmet
Cafer'İn Çilesi (1978) ...... Dedikoducu Zehra
Şaban Pabucu Yarım (1985) ...... Hikmet Hanım
Zübük (1980) ...... Hamamdaki Kadın
Çöpçüler Kralı (1977) ...... Sokağa Çöp Atan Kadın
Güllüşah ile İbo (1977) ...... İboya Sebze-Meyve Taşıtan Kadın
Kapıcılar Kralı (1976) ...... Makbule
Salak Milyoner (1974) ...... Randevu evi Sahibesi Ayşe Nimet
Garip (1986) ...... Camı Kırılan Kadın
Çiçek Abbas (1982) ...... 

Biyografi
-
 Girilen Son Haber  
 Biyografi-Kişisel Detaylar
 Filmografi
 Foto Galeri
 Film Listesi
 TV Dizileri
 Haberler
 Web Siteleri
 Mesaj Bırak / Mektup Yaz
Ana Sayfa Unutulmaz Filmler Yönetmenler Oyuncular Replikler Videolar
Türk Sineması Yıla Göre Filmler   Kadın Oyuncular    
Film Posterleri Ad Sırasına Filmler   Erkek Oyuncular    
Haberler Yeni Eklenen Filmler   Saygıyla Anıyoruz...    
Bunları Biliyormusunuz?          
ReplikTv.com internet sitesi, Türk Sineması'na emeği geçmiş yüzlerce usta oyuncunun, rol aldıkları filmlerin ve binlerce repliğin hatırlatılmasını ve tanıtılmasını hedeflemiştir.
Kaynak gösterilerek yayınlanan yada yönlendirilen diğer sitelerdeki yanlış bilgilerden sorumlu değildir.Bilgi için info@repliktv.com e-posta adresini kullanabilirsiniz.