Oyuncular Yönetmenler Filmler Replikler Belgeseller Videolar Türk Sineması
  Türk Sineması Oyuncuları  | A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
Bülent Kayabaş (1945-..) 
1961 yılında Eskişehir Belediye Tiyatrosu’nda profesyonel olan Kayabaş, bir çok tiyatro oyununda oynadı. Tv dizileri ve sinema filmlerinde de rol alan sanatçı, uzun süre ara verdiği tiyatro sahnelerinde yeniden yer almaya başladı. Bülent Kayaba Devamı
Doğum: 1945 - .. (74 yaşında)
..fotoğraf

Fotoğraflar

Filmlerinden..

Filmografi
Şabancık (1981) ...... 
Ne Olacak Şimdi (1979) ...... 
Askerin Dönüşü (1974) ...... Erdal
Utanç () ...... Akın
Asi Gençler (1972) ...... Erol
Acele Koca Aranıyor  (1975) ...... Apti
Görgüsüzler (1982) ...... Karadayı
Küçük Cadı (1975) ...... Murat
Yüz Liraya Evlenilmez (1974) ...... Bülent
Talih Kuşu (1989) ...... Patron
Devlet Kuşu (1980) ...... Sülo
Zübük (1980) ...... İri Nuri
Şaşkın Damat (1975) ...... Kadir
Güllü Geliyor Güllü (1973) ...... Metin
Sevimli Hırsız (1988) ...... Bülent

Biyografi
1961 yılında Eskişehir Belediye Tiyatrosu’nda profesyonel olan Kayabaş, bir çok tiyatro oyununda oynadı. Tv dizileri ve sinema filmlerinde de rol alan sanatçı, uzun süre ara verdiği tiyatro sahnelerinde yeniden yer almaya başladı. Bülent Kayabaş Çasod üyesidir.
 Girilen Son Haber  
 Biyografi-Kişisel Detaylar
 Filmografi
 Foto Galeri
 Film Listesi
 TV Dizileri
 Haberler
 Web Siteleri
 Mesaj Bırak / Mektup Yaz
Ana Sayfa Unutulmaz Filmler Yönetmenler Oyuncular Replikler Videolar
Türk Sineması Yıla Göre Filmler   Kadın Oyuncular    
Film Posterleri Ad Sırasına Filmler   Erkek Oyuncular    
Haberler Yeni Eklenen Filmler   Saygıyla Anıyoruz...    
Bunları Biliyormusunuz?          
ReplikTv.com internet sitesi, Türk Sineması'na emeği geçmiş yüzlerce usta oyuncunun, rol aldıkları filmlerin ve binlerce repliğin hatırlatılmasını ve tanıtılmasını hedeflemiştir.
Kaynak gösterilerek yayınlanan yada yönlendirilen diğer sitelerdeki yanlış bilgilerden sorumlu değildir.Bilgi için info@repliktv.com e-posta adresini kullanabilirsiniz.