Oyuncular Yönetmenler Filmler Replikler Belgeseller Videolar Türk Sineması
  Türk Sineması Oyuncuları  | A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
İhsan Yüce (1930-1991) 
125´i aşkın filmde oynamıştır. Şiirlerinin çoğu yayımlanmamıştır. En ünlü şiiri Ekmek Şarap Sen ve Ben´dir. Devamı
Doğum: 1930 - 1991 (61 yaşında vefat etmiş)
..fotoğraf

Fotoğraflar

Filmlerinden..

Filmografi
Milyarder (1986) ...... Dilsiz Akraba
Ezo Gelin (1973) ...... Kerim Ağa
Kambur (1973) ...... Azizenin Babası
Utanç () ...... Bekir
Yalancı/Çok Yalnızım  (1973) ...... Garson
Deprem (1976) ...... Faytoncu
Baraj (1977) ...... İnşaat İşçisi
Ada  (1988) ...... Konuk Oyuncu
Hayat Sevince Güzel (1971) ...... Seyyar Fotoğrafçı
Senede Bir Gün (1971) ...... Kahveci
Ya Ya Ya Şa Şa Şa (1985) ...... Antrenör
Şalvar Davası (1983) ...... Halil Emmi Halil Emmi
Bizim Sokak (1981) ...... Çöpçü
Erkek Güzeli Sefil Bilo (1979) ...... Şivan
Sultan (1978) ...... Muhtar
İşte Hayat (1975) ...... Hüsnü
Karaoğlan Geliyor (1972) ...... Hancı
Aslan Bacanak (1977) ...... Bakkal Kerim
Düttürü Dünya (1988) ...... Konuk Oyuncu
Deli Deli Küpeli (1986) ...... Deli Çavuş
Keriz (1985) ...... Şehmuz
Sosyete Şaban (1985) ...... Kahya
Postacı (1984) ...... Rasim Amca
Davaro (1981) ...... Ağa
Şark Bülbülü (1979) ...... Muhtar
Kibar Feyzo (19787) ...... Hacı Hüso
Sakar Şakir (1977) ...... Televizyoncu Kenan
Meraklı Köfteci (1976) ...... Temel Reis
Şaşkın Damat (1975) ...... Boynuzlu Kazım
Canım Kardeşim (1973) ...... Tuvaletteki Adam
Salako (1974) ...... Reşit Ağa
Güllü Geliyor Güllü (1973) ...... Hasan Reis
Deli Yusuf (1975) ...... Fadıl Garan Seslendirme
Şaban Oğlu Şaban (1977) ...... Sünnetçi
İnatçı (1988) ...... Numan Ağa
Selvi Boylum Al Yazmalım (1977) ...... Ali
Uyanık Gazeteci (1988) ...... Sınır Köyünün Muhtarı
Dolap Beygiri (1982) ...... Emekli Memur
Delisin (1975) ...... Rıza
Doktor Civanım (1982) ...... İhsan Ağa

Biyografi
125´i aşkın filmde oynamıştır. Şiirlerinin çoğu yayımlanmamıştır. En ünlü şiiri Ekmek Şarap Sen ve Ben´dir.
 Girilen Son Haber  
 Biyografi-Kişisel Detaylar
 Filmografi
 Foto Galeri
 Film Listesi
 TV Dizileri
 Haberler
 Web Siteleri
 Mesaj Bırak / Mektup Yaz
Ana Sayfa Unutulmaz Filmler Yönetmenler Oyuncular Replikler Videolar
Türk Sineması Yıla Göre Filmler   Kadın Oyuncular    
Film Posterleri Ad Sırasına Filmler   Erkek Oyuncular    
Haberler Yeni Eklenen Filmler   Saygıyla Anıyoruz...    
Bunları Biliyormusunuz?          
ReplikTv.com internet sitesi, Türk Sineması'na emeği geçmiş yüzlerce usta oyuncunun, rol aldıkları filmlerin ve binlerce repliğin hatırlatılmasını ve tanıtılmasını hedeflemiştir.
Kaynak gösterilerek yayınlanan yada yönlendirilen diğer sitelerdeki yanlış bilgilerden sorumlu değildir.Bilgi için info@repliktv.com e-posta adresini kullanabilirsiniz.